29 Eylül 2011 Perşembe

what everybody knows?

everybody talking to their pockets
everybody wants a box of chocolates
and a long stem rose
everybody knows

everybody knows that you love me baby
everybody knows that you really do
everybody knows that you've been faithful
ah give or take a night or two
everybody knows you've been discreet
but there were so many people you just had to meet
without your clothes
and everybody knows


25 Eylül 2011 Pazar

201

ay merhabalar.
çok heycanlıyım.
yarın ilk bölüm derslerime giricem.
va 215 dersim iki hafta boyunca yok; o yüzden add drop döneminde zaten ay ben beğenmedim bunun yerine şunu alayım gibi bir şansımız yok. hocacığımız research travel yapıyor-muş. ama kendisinin attığı ders programını görseniz; eyvahlar olsun dersiniz. bazı derslere çift attendance koymuş, o dersi kaçırırsan 2 attendance'ın gidiyo ve toplamda 4 attendance eksiği dersi f'letiyor... biraz zor olacak gibi. bi de ders programına bakarken birden şunu gördüm ve dumur oldum:


Havıç. Feminist. Ehe.

neyse işte bi de va 201, va 203 var... özellikle 201'den fena korkuyorum, bakalım omurganın başlangıcı bbıdıbıdı. küçük heyecanlar, mutluluklar, kalpler, bulutlar.
bi de hart aldım, history of art, ayriyetten de italyanca 101. italyanca aşk başkadır diye bi film vardı bi de, ne güzeldi. kuaföre özellikle saçını sevsin diye gelmeler falan.

neyse konumuza geri dönelim.
ben bu dönem için baya heycanlıyım.
baya baya.
bugün de derslerden önceki son gecem. yarın dersim 2.40'ta başlıyo be. 8.40 değil. bir fresh'in isyanıdır bu. :)
neyse bi de bugün all cip açılış vardı, sucuk ekmek yedik, artık YİNE midememi dokunduysa noldu, bir ateşler iniyor çıkıyor sevgili blog takipcilerim. zaten benim hastalıklarımdan baydınız biliyorum, ama yine de söyleyeyim dedim.

bu arada en ciks yurtta kalıyoruz, 1.kat ve direkt giriş. ayrıca b6 yurdunu çok seviyorum. b6 yurdu hep çok güzel kokar. birazcık ses oluyo ama buse ve ben POFFUUUR POFFUUUR uyuduğumuz için öyle çoook büyük bi problem değil gibi.

o zaman ben yavaştan yatayım.

allah zihin açıklığı versin





diyelim mi ?

23 Eylül 2011 Cuma

L for losers

hellö
çok hastayım.
yola çıktım, arkadaşımla buluşmaya. dolmuş için bozuk param yoktu. bakkala girdim 'bi su' istedim. 50 lira verdim, 'ben bunu alamam DA, nasıl boziyim DA' dedi. başka bi bakkala gittim. bisürrü saçma sapan şey aldım, boşuna paramı harcadım. dolmuş beni uzaktan gördü, beni bekledi. her şeyin düzeleceğini sanıyordum.
dolmuşta yanımdaki kadın ben öksürürken ve ağzım açık eblek eblek etrafa bakarken beni kınadı, beni baya kesti ve sonunda yanımdan kalktı, diğer en uca geçti. çok kötü hissettim.



neyse yol devam ederken önümdeki adam da parayı elimden almak istemedi. bunlarla yaşayabileceğimi sanarken tam dolmuştan inerken, her zamanki gibi, yere kapaklandım. toplanmaya çalışıyordum. çantamı yerden aldım.

ve birden arkada şu müzik çalmaya başladı ;

18 Eylül 2011 Pazar