30 Ekim 2010 Cumartesi

Son Kraliçe


Yaklaşık 1 senedir takip ettiğim SKKY sonunda beni takip ediyo, baya mutluyum .

Peki kim bu SKKY ?


SKKY yani Kübra Yılmaz, Almanya'da oturan bir Türk arkadaşımız. Blog yazarı. Ama bir insan bu kadar içten mi blog yazar arkadaş, her gün istisnasız girdiğim, acaba yeni bişiler koymuş mu diye baktığım tek blog, hatta tek sayfa. Facebook'tan bile daha çok giriyo olabilirim yani.

Nerden bulduğuma gelince...

Aslında siteyi ablam buldu, bulma olayı da biri formspringden ablamın takip ettiği birine ' bu aralar en sık girdiğiniz site ? ' diye bi soru geliyo, cevabı da SKKY'ın sitesi. Neyse ablam giriyo okumaya başlıyo, bakıyo bildiğin yazıları okudukça okuyası geliyo insanın, ve okunuyo. Sonra bana gelip 'Selin tam sana göre bi site buldum, bağımlı olucaksın' diyo, ben de başlıyorum okumaya, o gün bugündür SKKY'ın en sıkı takipçilerinden biriyim.


Peki neden SKKY'ı bu kadar çok seviyorum...

Sevmemek mümkün mü ? Hangimiz onun kadar başımızdan geçen her şeyi bu kadar NET, bu kadar İÇTEN anlatabiliriz ki? O yazmaya çekinmiyor, neyse o. FAKE değil video çekiyor, koyuyor. Mesela sitesinde ona '75 kilo musun?' diyenlere 'yok olm 120 falanım' diyecek kadar da gerçekçi ve özgüven sahibi. Katılmadığım tek konu 'kilo verirsem videolarımı boydan çekerim, yoksa görüntü kirliliği olur' demesi. Sevgili Kübra, insanların seni soktuğu kalıpları boşver, kime göre kirlilikmiş bakiyim o? Senin özgüvenin, cana yakınlığın yeter. Neyse ne diyorduk; o kadar gerçekçi ve içten, hayatında olan her şeyi o kadar 'olduğu gibi', 'kasmadan', 'nasılsa öyle' anlatıyor ki, kopamıyoruz. 10 ekim doğum gününde güzel bi blog yazısı armağan etmek istedim ona, ama onun kadar içten olamam diye yazmadım.


Bu yazımda sana armağan olsun Kübra.

Kim ki bu ? diyenlere de
Kübra'nın blog sitesi, bir bakın, bağımlısı olacaksınız.


www.sonkralice.net

4 yorum:

  1. Aynen yaaa bende bayılıyorum Kübra'ya. Günde on onbeş kere sitesine bakıyorum. Yazılarını okumak çok zevklli. :))

    YanıtlaSil
  2. öyle, her eve lazım :)

    YanıtlaSil
  3. cok tesekkür ederim canim :-) cok sevindim...

    bende sana birsey yazdim.
    http://www.sonkralice.net/2010/10/triplus-tesekkur-ederim.html

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil