24 Nisan 2010 Cumartesi

Çok 'Adil' Işık

Şimdi dönüyoruz Hazirana. Ben o zamanlar ÖSS'den dolayı baya tripliydim ve baya kilo almıştım. Üzgündüm, böyle ÖEA ACABA Bİ YERE GİREBİLCEK MİYİM AELLEAAAM diye ortalıkta dolaşıyodum. Hiç bişi yapmak istemiyodum. Annem benim halimi görüp üzüldü, gel Selin senle Taksime gidelim dedi. Lakin gittik. Bana alışverişe çıktık - çıktık ama, bu da bi başarı- ondan sonracığıma, olmad olmadı gittik Adil Işık'a. Neyse burda ben baya bişi beğendim böyle, girdim kabine olmadı. Çok üzüldüm. Ama böyle yüreğim parçalandı artık. Dayanamadım. Bi tane denizci temalı elbise vardı -ki ben çok severim denizci temalı HER ŞEYİ- neyse elbisenin arkası kapanmıyo falan böyle, ama zaten böyle jöleyi ortasından sıkmışsın gibi bişiy oldu, ama böyle parçalanmamış gibi. Neyse gittim o gazla, kasaya, aa bu arada unutmadan bi tişört alabildim ordan evet, neyse gittim kasaya, orda böyle incil gibi bi kitap var böyle parlıyo bana baka baka... DİLEK VE ŞİKAYETLERİNİZ yazıyo üstünde de ... Açtım, artık o an şişkoş seloş nasıl hissetmişse benim sosis parmaklarım hepsini deftere döktü. İŞTE BİZİ NİYE DÜŞÜNMÜYONUZ BİZ ŞİŞMANLARIN YAŞAMA ŞANSI YOK MU ÜHÜHÜH temalı bir yazı oldu diyim. Neyse sonra Bodruma gittim, kilo verdim, o olayı unuttum baya. Bana böyle bu sene bi mail geldi. Yollayan Adil Işık'ın müşteri hizmetleri. Benim aklımda benim o yazdıklarımı okuyacaklar da sonra cevap atacaklar da hiç öyle bir şey yok, gayet yeni kıyafetler geldi seloş gel al yazılı bir mail beklerkeeeeeeeeen ;



Sayın Selin Dönmez,

Öncelikle düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Ürünlerimiz, mağazalardaki hizmetimiz ve personelimiz ile ilgili yorumlarınız size daha iyi hizmet verebilmemiz için bize yol göstermektedir.

Koleksiyonumuzdaki + beden modellerin artırılması ile ilgili talebiniz dikkate alınmış ve ürün tasarım departmanımıza iletilmiştir. Love My Body +beden koleksiyonumuz yeni sezonda çok daha genişletilmiş bir şekilde Forum Bornova mağazamızda beğeninize sunulacaktır.

İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.



diye bi mail aldım. Dumur tabii baya. Ama böyle sanki dünyayı kurtarmışım gibi bi havalara girdim, böyle anneme gösteriyorum, işte arkadaşlarıma kopyalıyorum maili. O kadar havalıyım yani. Çünkü müşteri hizmetleri beni umursadı. Her zaman olmaz bu. Neyse kilo verdik ama bi bakarız hehe gülüşü, belki de alırım falan ay acaba nasıl falan diye düşünürken... Mailde bir şeye dikkat etmediğimi fark ettim: 'Forum Bornova mağazamızda beğeninize sunulacaktır.'diye biten cümle. Bornova İzmir'de değil mi ya diye içimden geçirirken, google bana kocaman bi 'EVET O YER LANET OLASI İZMİRDE' cevabını verdi... Sonra ben baya üzüldüm böyle, sevgili Adil Işık keşke bana bu maili atarken iki kere düşünseydin, keşke deseydin ki olm bu kız boş zamanlarında İzmir'e gidiyor mu gitmiyor mu, sorsaydın ya kendine bunu. Yarın gidip bakıcam Taksime gelmiş mi bu I LOVE MY BODY kreasyonu. Gelmediyse bekle beni parıldak kitap, SANA LAFLAR HAZIRLADIM !



Selin.

2 yorum:

  1. üşenmedim coppaste yaptım worde hemen son kısmıda okudum. şok değil mi abi

    YanıtlaSil
  2. aa son paragraf okunmuyo mu ?

    YanıtlaSil